Uvod u zaduživanje

Nepozajmljivanje od rodbine


Uvod u zaduživanje - ErsteZnaliProbudili ste se bez glavobolje, a onda ste čuli kako krevet krcka onim poznatim, dotrajalim zvukom. Vrata od ormara se ponovo drže samo na jednoj šarki, a neonka u kupatilu treperi. Glavobolja se polako prikrada… Dobro, možda stvari neće izgledati toliko loše kada popijete prvu jutarnju kafu!

Međutim, u kuhinji vas čeka još nekoliko neprijatnih iznenađenja, koja vam konačno stavljaju do znanja da privremene popravke neće više „držati vodu“ – ni bukvalno, a ni figurativno. Treba vam ozbiljna količina novca da prionete na sveopšte sređivanje, ali… odakle? Sve to košta, a toliko novca na gomili nemate. Rodbina? Pa, bolje ne. Kredit?„Zar smo već dotle došli? Znaš li ti šta to znači? Disciplina! Odgovornost! A još smo mladi…“

Da li ste već uzimali kredit?

#ersteznali

Naši junaci su iskoristili kredit da opreme stan, ali zaduženjem možete da se rešite mnogih drugih glavobolja, i to onih kod kojih, nažalost, kafa ne pomaže. Na primer - možete da kupite novi stan i da konačno budete svoji na svome! Možete i da kupite automobil, da biste na svoja četiri točka mogli da vikendom odete van grada, ili da konačno uplatite sebi onaj kurs gitare o kojem maštate već godinama… A gitara? Naravno, može i gitara!

Sve ovo su sve ulaganja u sopstvenu budućnost, porodicu, poboljšanje kvaliteta života ili ostvarivanje želja. U ovim poduhvatima kredit vam može biti od velike koristi - ali stvari, ipak, nisu toliko jednostavne. Pitanja su brojna:

Odgovori na ova, a i mnoga druga pitanja čekaju vas u sledećem poglavlju – samo napred! Ako vam je ovo prva asocijacija na zaduživanje, obavezno čitajte dalje :)Uvod u zaduživanje - ErsteZnali

SPREMITE SE!

Na korak ste od početka testa!

Da biste postigli što bolji rezultat potrebno je da tačno odgovorite na što više pitanja.

Za svako pitanje imate 30 sekundi za odgovor.

Želimo vam puno sreće!

Započni test
Prijavi se i testiraj svoje znanje!