Na roditeljskom zadatku

I dok se svet nepovratno menja, jurca velikom brzinom za naša analogna, ljudska podešavanja, uvek i u svemu, vi ste na roditeljskom zadatku, velikom i veličanstvenom. Istovremeno životinja – zaštitnik svom mladunčetu ali i njegov moralni uzor. Kako vi sa finansijama, tako i vaše dete. Čak i ako se  ne ponaša kao vi, i tada ste uzor detetu, jer možda baš radi suprotno od vas. 

Na roditeljskom zadatku - ErsteZnaliNije vam lako. Pogledajte samo šta vam se nalazi na “završiti” ili “to do” poslovnoj listi, kakve dodatne obaveze iskaču svakog dana i u kojim ste sve ulogama, čak i kada ste sve vreme kod kuće.

Šta ste sve bili u prethodnih godinu dana? 

STVARNO DOSTA toga.

Mnogi od nas su se zapitali šta li sve može da nas snađe naredne godine? Kakvu li nam tek neizvesnosti nosi vreme koje dolazi?

Novac nam svakako može pružiti neku vrstu sigurnosti. Ali ima dosta u tome kako ga koristimo.

Čestitamo, srećni roditelju!
Imate dete u dvadeset i prvom veku, veku brzih promena. Do sada ste sigurno doživeli bar jedno od ovoga: promenili ste dve ili tri države, naziv ulice, a zapravo se fizički niste pomerili s jedne jedine adrese. Promena vam ulazi u život, hteli – ne hteli. 

U takvom svetu, kad otvaramo temu finansija s decom bilo kog uzrasta, krenimo redom. Povežimo se s detetom.

Priznajmo: ok, ni ja ne znam sve… Hajde da porazgovaramo, hajde da se poigramo i da zajedno vidimo gde su rešenja. Time ne znači da vi, deco, odlučujete o svemu, ali hoćemo da vas čujemo. 

A kako da čujemo kada nam je dan pretrpan izazovima… Možda ovako.

SPREMITE SE!

Na korak ste od početka testa!

Da biste postigli što bolji rezultat potrebno je da tačno odgovorite na što više pitanja.

Za svako pitanje imate 30 sekundi za odgovor.

Želimo vam puno sreće!

Započni test
Prijavi se i testiraj svoje znanje!