Vesnici

Da li je i vama proleće omiljeno godišnje doba? Budi se priroda, sunce nas više greje i boje su življe. Na sve strane jača životna snaga. Vesnici proleća u našem podneblju su kukurek, visibaba i – sajam automobila. Nažalost, ove godine je zbog epidemije virusa odloženo održavanje tog dugo isčekivanog događaja, ali će tržište vozila u ovom period biti “sajamsko”, pa nemojte odmah odustati od kupovine. 

Verujemo da ćete uz savete koji smo pripremili u nastavku i malo pretrage po netu umesto šetnje halama moći da odaberete ono što vam najviše odgovara.

Dok lutate po netu, i listate stranice sa sajamskim ponudama automobila na svom računaru, čežnjivo zadržavate pogled na novim modelima...   

Vesnici - ErsteZnaliS manje zanosa gledate njihove cene. Petocifrene, a ni prva cifra nije jedinica. Uživanje vam konačno dokrajče birokratski fraze o “modelima finansiranja”, “planovima otplate” i “maksimalnim rokovima”. I to mi je neko proleće, mislite.

Opet... Da iskeširam, ne mogu. Čak ni one najpovoljnije automobile. Da pozajmljujem od rodbine – uh. Nije da ne bi moglo, ali nije baš ni zgodno. 

Da se zadužujem u banci ili nekoj drugoj finansijskoj kući... Ne bih. Jeste racionalno, ali bih radije da izbegnem. I još treba da biram da li da uzmem kredit ili lizing. Uostalom, ne znam tačno ni u čemu je razlika.

SPREMITE SE!

Na korak ste od početka testa!

Da biste postigli što bolji rezultat potrebno je da tačno odgovorite na što više pitanja.

Za svako pitanje imate 30 sekundi za odgovor.

Želimo vam puno sreće!

Započni test
Prijavi se i testiraj svoje znanje!