Želim da mi ne presednu praznične kupovine

Kupovina novogodišnjih poklona


Novogodišnje praznike uvek prate uvećani troškovi za proslavu i poklone najbližima. Poklanjanje dragim ljudima tokom praznika je važan deo novogodišnje čarolije, iako često nije baš „prijateljski“ prema našem novčaniku. Davanje drugima nas čini srećnim, a obradujemo se i kada nas sačekaju poklončići ispod jelke, pa ne treba odustajati od ovog običaja već pronaći način da ovo ne bude preveliki udar na naše finansije.

S druge strane, frka i trka oko kupovine nas ne raduje baš toliko, posebno sada kada su prevelike gužve. Kako onda da taj deo izbegnemo i uživamo u prazničnoj čaroliji

Imajte na umu da će većina bliskih ljudi veoma ceniti ručno napravljen poklon sa dušom. Možda ste odlični u nekim ručnim radovima ili spremanju i dekoraciji kolačića. Pored toga što ćete obradovati nekoga, uživaćete i u procesu.

Verujemo da već znate ali ćemo ipak ponoviti - onlajn kupovina ima brojne prednosti – štedi vreme, a ujedno je i odličan način da izbegnete gužve u prodavnicama. Možda je za ovu godinu kasno, ali možete doneti novogodišnju odluku da sledeće godine počnete sa pribavljanjem poklona i pripremom dosta ranije. 

U nastavku možete pogledati naše savete za kupovinu novogodišnjih poklona i uživanje u praznicima.